Αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα του Ολυμπιακού από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη του, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet δε θα μπορούσε παρά να εγκαινιάσει την πορεία των ερυθρόλευκων με μια σειρά από προσφορές**. Χάρη σε δύο από αυτές, μάλιστα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι έχουν ενισχύσει και την απόδοση σε ένα επιλεγμένο σημείο του αγώνα, που συνδυάζει περισσότερες από μία προβλέψεις.

 

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η πρώτη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού. Χάρη σε αυτή, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις παρακάτω αποδόσεις: 2.53 για νίκη της Βικτόρια Πλζεν, 3.28 για ισοπαλία και 3.30 για νίκη του Ολυμπιακού.

Για να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Μία ενισχυμένη απόδοση σε συνδυαστικό στοίχημα

Παράλληλα, η Novibet ανακοίνωσε ένα συνδυαστικό στοίχημα για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και Ολυμπιακό, το οποίο συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη, και πάλι με τη μορφή μετρητών. Το σημείο αυτό προβλέπει ότι θα έχουμε GG και over 2,5 γκολ στον αγώνα και συνοδεύεται από την απόδοση 2.75. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία