Λεβάντε – Λας Πάλμας με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ισπανική Primera Division συνεχίζεται και σήμερα, Δευτέρα, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε προβλέψεις σε έναν αγώνα που ναι μεν δε θέτει αντιμέτωπες τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, αλλά υπόσχεται αμφίρροπο αποτέλεσμα και συγκινήσεις. Παράλληλα, όπως και κάθε τέτοιος αγώνας, υπόσχεται αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Τέλος, για όσους στοιχηματίζουν στην νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Λας Πάλμας, ο οποίος, εκτός από μεγάλη βαθμολογική σημασία έχει και αυξημένη στοιχηματική αξία. Και το τελευταίο οφείλεται και στην προσφορά της Championsbet, η οποία διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα από το Λεβάντε – Λας Πάλμας, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η προμήθεια της Championsbet (αυτός είναι ο ρόλος της γκανιότας), οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες είναι αυξημένα.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο αποψινό ισπανικό ντέρμπι: 2.41 για νίκη της Λεβάντε, 3.30 για ισοπαλία και 3.48 για νίκη της Λας Πάλμας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από όσες έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Και, όπως είναι φυσικό, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Βέβαια, εκτός από το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, οι παίχτες θα πρέπει και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:30 και όσοι παίχτες επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν πιο πριν τα στοιχήματά τους.

H Championsbet είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που εκτός από στοίχημα διαθέτει και online καζίνο με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία