Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες στο ποδόσφαιρο και οι παίχτες που στοιχηματίζουν μέσω του Stoiximan έχουν στη διάθεσή τους αρκετές στοιχηματικές εταιρείες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση που προτιμούν. Για παράδειγμα, οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου έχουν επιλογές στην Serie A, ενώ αυτοί του αγγλικού μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του League Cup.

 

Δύο αγώνες από τις παραπάνω διοργανώσεις, μάλιστα, προσφέρονται με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, με αποτέλεσμα όσοι τους επιλέξουν και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – αρκεί, βέβαια, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί απόψε 0% γκανιότα στους εξής αγώνες: στο ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο και στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Τσέλσι. Οι δύο αυτοί αγώνες διαθέτουν αποδόσεις που έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Εξάλλου, απουσιάζει η γκανιότα, η οποία ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδη ο Stoiximan.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, οι παίχτες που θα επιλέξουν τους δύο αγώνες θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: στον πρώτο αγώνα, 2.31 για νίκη της Μίλαν, 3.45 για ισοπαλία και 3.55 για νίκη της Λάτσιο, ενώ στον δεύτερο 3.75 για νίκη της Λέστερ, 3.80 για ισοπαλία και 2.11 για νίκη της Τσέλσι.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα συναντήσουν αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, χάρη στην προσφορά του Stoiximan. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στους δύο αγώνες, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Και εχτές ο Stoiximan ανακοίνωσε δύο αγώνες με 0% γκανιότα αυτόν ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ και σε Αλαβές και Λα Κορούνια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία