Μονακό-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αγώνες και να ενισχύσουν την αξία των προβλέψεων που τοποθετούν. Η στοιχηματική εταιρεία, άλλωστε, ανακοινώνει συχνά μία προσφορά που ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και επιλεγμένες αγορές.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο σημερινός ημιτελικός του Champions League ανάμεσα σε Μονακό και Γιουβέντους δε θα μπορούσε παρά να συμμετέχει στην προσφορά και να υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους την εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Η εν λόγω προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη εφαρμόζεται στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς να μη μειώνονται και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Για του λόγου το αληθές, χάρη στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού του Champions League έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.15 για νίκη της Μονακό, 3.46 για ισοπαλία και 2.49 για νίκη της Γιουβέντους.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι δεν έχει εφαρμοστεί η γκανιότα και δεν έχουν μειωθεί. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Μονακό-Γιουβέντους μέσω της Goalbet και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να μπορέσει ένα στοίχημα να αποφέρει αυξημένα κέρδη μέσω της προσφοράς, θα πρέπει να τοποθετηθεί στον αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Γιουβέντους, πριν την έναρξή του στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορά σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου ισχύει η προσφορά. Τέλος, θα πρέπει να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη, ώστε να αποφέρει το οποιοδήποτε κέρδος.

Όσον αφορά στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Goalbet συνηθίζει να προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες του Champions League καθώς το ίδιο είχε κάνει και στον αγώνα Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία