0% γκανιότα από τον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα του Stoiximan περιέχει δεκάδες αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τον καθένα να παρουσιάζει διαφορετικό ενδιαφέρον για κάθε παίχτη. Ωστόσο, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις των παιχτών, τρεις αγώνες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν σήμερα, καθώς συμμετέχουν στην καθημερινή (και άκρως συμφέρουσα) προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Η προσφορά, φυσικά, δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Σήμερα, λοιπόν, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα σε τρεις αγώνες: δύο στο ποδόσφαιρο και έναν στο μπάσκετ.
 

Ο πρώτος αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά του Stoiximan είναι αυτός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ξεκινά στις 17:15. Η γκανιότα απουσιάζει από την αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.44 για νίκη του Παναθηναϊκού, 4.80 για ισοπαλία και 10.00 για νίκη του Αστέρα. Στην ίδια ακριβώς στοιχηματική αγορά έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις και του δεύτερου αγώνα που προσφέρεται με 0% γκανιότα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Νις με τη Σεντ Ετιέν, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1, που ξεκινά στις 20:00. Αποτέλεσμα της προσφοράς είναι οι εξής αποδόσεις: 2.13 για νίκη της Νις, 3.40 για ισοπαλία και 4.20 για νίκη της Σεντ Ετιέν.

 

Ο τρίτος αγώνας που διατίθεται σήμερα με αυξημένες αποδόσεις στον Stoiximan είναι αυτός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παρτιζάν, στο πλαίσιο του Champions League στο μπάσκετ, με ώρα έναρξης τις 21:00. Εδώ, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του νικητή και έχουν ως εξής: 1.52 για νίκη του ΠΑΟΚ και 2.90 για νίκη της Παρτιζάν.

 

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις, λοιπόν, έχουν αυξηθεί, χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Για να δικαιούνται, όμως, τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να προβλέψουν σωστά.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανανέωσε πρόσφατα την ιστοσελίδα του κάνοντάς την πιο μοντέρνα και φιλική για τα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία