Ολλανδία-Γαλλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι επίσημοι φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ευρώπης συνεχίζονται και σήμερα και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιες από τις ευκαιρίες αυτές, βέβαια, είναι πιο συμφέρουσες από άλλες, καθώς ενισχύονται ακόμη περισσότερο από τις προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Championsbet, η οποία δίνει περισσότερη αξία σε συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε έναν ούτως ή άλλως ενδιαφέροντα αγώνα: αυτόν ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία, ο οποίος ξεκινά στις 21:45. Ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 μέσω της Championsbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξη του Ολλανδία-Γαλλία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί. Οι αποδόσεις, χάρη στην προσφορά, έχουν ως εξής: 3.70 για νίκη της Ολλανδίας, 3.38 για ισοπαλία και 2.22 για νίκη της Γαλλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες του διαδικτύου, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί από την Championsbet.

 

Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η γκανιότα (η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet), οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού. Ωστόσο, η βασική αξία της συγκεκριμένης προσφοράς βρίσκεται στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Όσοι επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν, άλλωστε, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Η πρόβλεψη αυτή θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι σωστή, όσον αφορά στο τελικό του αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία