Αμβούργο-Σάλκε με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το κυνήγι των αποδόσεων καλά κρατεί και σήμερα, αν και βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα της εβδομάδας. Οι παίχτες του στοιχήματος που πραγματοποιούν προβλέψεις σε αγώνες ποδοσφαίρου έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές, κυρίως χάρη στη διεξαγωγή των αγώνων της Bundesliga. Κάθε αγώνας, βέβαια, παρουσιάζει τις δικές του προκλήσεις και περιλαμβάνει διαφορετικές αποδόσεις σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές. Και αυτές ακριβώς τις αποδόσεις υπολογίζουν και συγκρίνουν όσοι παίχτες θέλουν να εξασφαλίσουν τα περισσότερα δυνατά κέρδη με το λιγότερο δυνατό ρίσκο.

 

Όσοι, λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει σήμερα το κυνήγι των αποδόσεων, μπορούν να βρουν το… θήραμά τους στην Championsbet και στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Αμβούργο και Σάλκε. Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Άλλωστε, η γκανιότα παίζει το ρόλο της προμήθειας, η οποία μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Αφού απουσιάζει, όμως, οι αποδόσεις επέστρεψαν σε υψηλότερα επίπεδα, χωρίς να συνοδεύονται από υψηλότερο ρίσκο.

 

Η προσφορά της Championsbet, βέβαια, ισχύει μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα της Bundesliga και αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι σχετικές αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.35 για νίκη του Αμβούργου, 3.46 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Σάλκε. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι, αντίθετα με την Championsbet, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, θα παραμείνει σε ισχύ έως την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 21:00. Όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet ανακοινώνει συνεχώς προσφορές για το γερμανικό πρωτάθλημα τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας μεταξύ Χοφενχάιμ και Ντόρτμουντ που ανακοινώθηκε με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία