Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: 0% γκανιότα στο Ολλανδία-Αγγλία

Ένας ακόμη κορυφαίος αγώνας ποδοσφαίρου προσφέρεται σήμερα με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, χάρη στη νέα προσφορά της 0% γκανιότας. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν τον αγώνα της Λίγκας Εθνών ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν οι παίχτες.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα απουσιάζει και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Ολλανδία-Αγγλία. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα δε θα έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Και, στην περίπτωση που έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, παρά το γεγονός ότι θα προέρχονται από προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Ολλανδία-Αγγλία

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.20 για νίκη της Ολλανδίας, 3.30 για ισοπαλία και 2.58 για νίκη της Αγγλίας. Συγκρίνοντας τις παραπάνω αποδόσεις με τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι είναι υψηλότερες και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Τέλος να σημειώσουμε πως τον αγώνα Ολλανδία-Αγγλία τον προσφέρει και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία