Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στη Bundesliga

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της Bundesliga και των υπόλοιπων κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων επιστρέφουν σήμερα και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, ωστόσο, ένας αγώνας καταφέρνει να ξεχωρίσει, χάρη στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με τη Σάλκε υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη στους παίχτες εκείνους που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η Novibet, άλλωστε, προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Bundesliga με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε εκείνους που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Νυρεμβέργη-Σάλκε με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στο Νυρεμβέργη-Σάλκε. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Έτσι, υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2 του Νυρεμβέργη-Σάλκε. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Νυρεμβέργη-Σάλκε και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.50 για νίκη της Νυρεμβέργης, 3.47 για ισοπαλία και 2.33 για νίκη της Σάλκε. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά**, και που θα αποφέρουν κέρδη με τη μορφή μετρητών στους παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία