Αυξημένες αποδόσεις στο μπάσκετ από τη Novibet

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet στρέφει σήμερα το ενδιαφέρων των μελών της ιστοσελίδας της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ και επιλέγει μία από αυτές και έναν από τους αγώνες του σημερινού προγράμματος, προκειμένου να προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα διεκδικεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Η επιλογή της εταιρείας στοιχήματος, μάλιστα, αφορά σε ένα από τα σημερινά ντέρμπι του Champions League στο μπάσκετ: του αγώνα ανάμεσα σε Ντιναμό Σασάρι και Μονακό. Όσοι στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα, λοιπόν, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας το νικητή.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε δύο αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα, με αποτέλεσμα να υπόσχεται περισσότερα κέρδη. Η προσφορά** είναι δυνατή, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί σε κάθε στοίχημα ο bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, όμως, δεν υπάρχει μείωση και οι αποδόσεις βρίσκονται υψηλότερα.

Οι αποδόσεις, όμως, έχουν αυξηθεί αποκλειστικά στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ντιναμό και Μονακό και αφορούν μόνον στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή του αγώνα (η συγκεκριμένη αγορά περιλαμβάνει και παράταση).

 

Οι αυξημένες αποδόσεις

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, γεγονός που σημαίνει πως ούτως ή άλλως και οι δύο αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία κυμαίνονταν σε υψηλά επίπεδα. Και χάρη στην προσφορά** αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να υπόσχονται ακόμη περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του Chamions League έχουν ως εξής: 1.95 για νίκη της Ντιναμό και 2.05 για νίκη της Μονακό. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, σε σχέση με τις ανταγωνίστριες εταιρίες στοιχημάτων της Novibet, σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος ξεκινά απόψε στις 21:30. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή, όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Και, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης.

Εφόσον τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν τα επιπλέον κέρδη τους με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία