Σανταντέρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όπως φαίνεται, η σημερινή ημέρα για τους φίλους του ποδοσφαίρου είναι αφιερωμένη στους θεσμούς του Κυπέλλου ανά την Ευρώπη. Εκτός από μια σειρά ελληνικών αγώνων που αναμένεται να μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον τους, άλλωστε, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη και στοιχηματίζοντας στο ισπανικό Copa del Rey. Στο πλαίσιο της ισπανικής διοργάνωσης, μάλιστα, διεξάγεται απόψε στις 23:00 και ο αγώνας ανάμεσα σε Σανταντέρ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

 

Πέρα από το στοιχηματικό ενδιαφέρον του αγώνα, μάλιστα, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet υπόσχεται και αυξημένα κέρδη, ενεργοποιώντας την προσφορά της 0% γκανιότας στο Σανταντέρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στη συγκεκριμένη αγορά. Από τη στιγμή που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί όπως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Και μπορεί να μην εισπράττει προμήθεια η Championsbet, αλλά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στον σημερινό αγώνα του Copa del Rey, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 7.27 για νίκη της Σανταντέρ, 4.52 για ισοπαλία και 1.54 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι παραπάνω αποδόσεις βρίσκονται υψηλότερα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προφορά της Championsbet, αλλά και στο γεγονός ότι οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά, τέλος, ισχύει μόνο έως την έναρξη του αγώνα και αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Τα αυξημένα κέρδη, λοιπόν, θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν πριν τις 23:00 στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία