Κορυφαίες αποδόσεις στην ιρλανδική Premier Division από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Παρόλο που οι ημέρες που διανύουμε είναι γεμάτες από διεθνείς διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet βρίσκει αξία στο ιρλανδικό πρωτάθλημα και φροντίζει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε έναν επιλεγμένο αγώνα της Premier Division. Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μποέμιαν και Σάμροκ Ρόβερς με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, δίνοντας έτσι στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μποέμιαν και Σάμροκ Ρόβερς και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, χάρη στο σετ των αυξημένων αποδόσεων.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Οι μόνες αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στην προσφορά είναι αυτές που βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα. Οι παίχτες, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν εκεί τα στοιχήματά τους, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο την προσφορά και θα έχουν εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλου τύπου προσφορές.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν τα αυξημένα κέρδη

Η προσφορά της Goalbet βασίζεται στις τρεις αποδόσεις του αγώνα ανάμεσα σε Μποέμιαν και Σάμροκ Ρόβερς που έχουν αυξηθεί. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.30 για νίκη της Μποέμιαν, 3.48 για ισοπαλία και 2.07 για νίκη της Σάμροκ Ρόβερς. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία