Κορυφαίες αποδόσεις σε δύο ντέρμπι από τη Mybet

Οι αποδόσεις αποτελούν τον βασικότερο στοιχείο του στοιχήματος, καθώς αυτές καθορίζουν το ύψος των κερδών που θα διεκδικήσει κάθε παίχτης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίχτες του online στοιχήματος να αναζητούν τους αγώνες με τις υψηλότερες αποδόσεις και να συμμετέχουν αρκετά συχνά σε προσφορές που αναλαμβάνουν να τις αυξήσουν περισσότερο από όσο δικαιολογούν οι πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου.

 

Μια τέτοια προσφορά είναι και αυτή της Mybet. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος επιλέγει κάθε εβδομάδα τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι και ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν σε αυτά. Πρόκειται για την προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", η οποία μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας της διεξαγωγής των προκριματικών του EURO2016, αλλά επιστρέφει την επόμενη, με δύο άκρως ενδιαφέροντα ντέρμπι.

 

Το πρώτο από αυτά διεξάγεται στις 22 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία τα μέλη της Mybet θα δουν υψηλότερες αποδόσεις, στο 104%. Αντίστοιχα, το δεύτερο διεξάγεται την ίδια ημέρα (στις 22 Νοεμβρίου), αλλά μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Premiera Division της Ισπανίας. Πρόκειται για το Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη, το οποίο έχει υψηλότερες αποδόσεις, στο 103%.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, το ύψος των αποδόσεων, το οποίο ξεπερνά αυτό των αποδόσεων που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, οφείλεται στη μειωμένη γκανιότα που θα διατηρήσει η Mybet. Η γκανιότα είναι το ποσοστό που διατηρεί κάθε bookmaker, μειώνοντας ελαφρά τις αποδόσεις, και στην περίπτωση των παραπάνω αγώνων, η Mybet θα διατηρήσει μικρότερο κέρδος, για χάρη των μελών της, τα οποία, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα των αγώνων, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα επιπλέον χρήματα που θα εισπράξουν, μάλιστα, δε συνοδεύονται από περιορισμούς και προϋποθέσεις. Οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Mybet έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τις μοναδικές συγκινήσεις που θα προσφέρουν τα δύο ντέρμπι, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη, χάρη στη μειωμένη γκανιότα.

H Μybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και εκτός από στοιχήματα προσφέρει και παιχνίδια όπως online καζίνο,πόκερ,κίνο και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία