Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, δίνει σήμερα στα μέλη της ένα επιπλέον κίνητρο για να στοιχηματίσουν στον πρώτο προκριματικό του Ολυμπιακού για το Champions League και ανακοίνωσε μια προσφορά, που υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και Ολυμπιακό με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων.

Χάρη στην προσφορά, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και Ολυμπιακό, πριν αυτός ξεκινήσει (στις 20:00). Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδόσεις που θα έχουν επιλέξει θα είναι αυξημένες. Και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, εξίσου αυξημένα θα είναι και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν.

Τα κέρδη των νικητών, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα υπόκεινται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του προκριματικού αγώνα του Ολυμπιακού και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.45 για νίκη της Βικτόρια Πλζεν, 3.32 για ισοπαλία και 3.43 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία