Αργεντινή-Ιταλία με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Μια σειρά από φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων ανά τον κόσμο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων από σήμερα και θα απασχολήσει τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι θα αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού από τις εταιρίες στοιχημάτων σε κορυφαίες αγώνες. Μια συμφέρουσα τέτοια ευκαιρία θα μπορέσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, καθώς θα μπορέσουν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στη φιλική αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Goalbet προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον ένα στοίχημα πληροί τις προϋποθέσεις και προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη για τα νικητήρια στοιχήματα

Η σημερινή προσφορά είναι γνωστή στα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, αφού ισχύει σε καθημερινή σχεδόν βάση σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Μέσω αυτής, εξαλείφεται η γκανιότα, η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίζει κέρδη ο bookmaker. Εφόσον, όμως, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, η προμήθεια έχει εξαλειφθεί και οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα σημεία. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα: 2.13 για νίκη της Αργεντινής, 3.34 για ισοπαλία και 4.15 για νίκη της Ιταλίας. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Με άλλα λόγια, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να απαιτούν μεγαλύτερο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία