Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στον αγώνα του Ολυμπιακού

Η επιστροφή του Champions League σημαίνει πως ήρθε η ώρα για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει τον δύσκολο δρόμο του στη φάση των ομίλων. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα τον πρώτο αντίπαλό τους, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε έναν αγώνα που δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε σήμερα την νέα της προσφορά**, η οποία δίνει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν live στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ την ευκαιρία να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Ανταμοιβή για τα live στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας, προκειμένου να κερδίσουν τα αντίστοιχα στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν 10 έως 24,99 ευρώ θα λάβουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25 έως 49,99 ευρώ θα λάβουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα λάβουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μεγάλης αξίας. Τα στοιχήματα αυτά έπειτα θα τους χρησιμεύσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, στο αθλητικό γεγονός της επιλογής τους.

 

Λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει μόνον για τον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μπορούν να την εκμεταλλευτούν μόνον όσοι στοιχηματίσουν live κατά τη διάρκειά του. Μπορούν, μάλιστα, να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές της πλατφόρμας του live στοιχήματος, αρκεί να στοιχηματίσουν σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, δεν είναι απαραίτητο να κερδίσουν, αφού θα εξασφαλίσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που δικαιούνται, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

H Novibet για σήμερα έχει ανακοινώσει και 0% γκανιότα* στον αγώνα της Ρόμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και εννοείται πως και τις δύο προσφορές** μπορούν να επωφεληθούν οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες ετιαρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία