Ανταμοιβές στο πρωτάθλημα της ημέρας από την εταιρεία στοιχήματος Mybet

Για μια ακόμη ημέρα, η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε μια προσφορά, μέσω της οποίας θα ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο επιλεγμένο πρωτάθλημα της ημέρας. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ανακοίνωσαν τη σημερινή προσφορά, έχοντας επιλέξει ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: την ιταλική Serie B.

Χάρη σε αυτό το γεγονός, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της Serie B δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Και, χάρη σε αυτή την ανταμοιβή, θα είναι έπειτα σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στη Serie B και κερδίσουν χρήματα, θα μπορούν έπειτα να διεκδικήσουν κι άλλα κέρδη. Και όσοι στοιχηματίσουν, αλλά χάσουν, θα έχουν έπειτα την ευκαιρία να ρεφάρουν τα χαμένα.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet

Αυτό που υπόσχεται, άλλωστε, ως ανταμοιβή η νέα προσφορά της Mybet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 50% των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει οι δικαιούχοι) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της Serie B θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν ένα ακόμη στοίχημα και μια ακόμη ευκαιρία για κέρδη – αυτή τη φορά, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Να σας θυμίσουμε πως η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας και καθημερινά επιλέγει αγώνες ώστε να προσφέρει στα μέλη της εκτός από κέρδη και στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία