Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο UFC μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Novibet

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου διεξάγεται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ενδιαφέροντες αγώνες των τελευταίων μηνών στο UFC, καθώς ο Κόνορ Μακγκρέγκορ αντιμετωπίζει τον Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ. Ο συγκεκριμένος αγώνας καλύπτεται στην στοιχηματική εταιρία Novibet και συνοδεύεται από αρκετές επιλογές για τις προβλέψεις των παιχτών, ενώ παράλληλα συμμετέχει και σε μια προσφορά** που υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Η συγκεκριμένη προσφορά**, βέβαια, αφορά σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη της αναμέτρησης την Κυριακή. Όσοι, όμως, καλύψουν τις προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν εκ νέου στοιχήματα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στον μεγάλο αγώνα του UFC

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μακγκρέγκορ και Νουρμαγκομέντοφ. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα και να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, στους τομείς της αξίας και των αποδόσεων.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα έχουν προβλέψει σωστά ή λάθος. Σε κάθε περίπτωση, θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης αυτής των στοιχημάτων που τοποθέτησαν.

Συγκεκριμένα, η Novibet μοιράζει στους νικητές της προσφοράς** τρία στοιχήματα διαφορετικής αξίας: ένα μικρής, ένα μεσαίας και ένα μεγάλης. Και, ανάλογα με τα ποσά που έχει στοιχηματίσει κάθε παίχτης, θα εισπράξει και το ανάλογο στοίχημα, που θα του επιτρέψει να στοιχηματίσει εκ νέου και να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να ρισκάρει ούτε ένα επιπλέον ευρώ από τον λογαριασμό του.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία