Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν μοιράζει η Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε σήμερα και μια νέα προσφορά** για τα μέλη της (εκτός των αυξημένων αποδόσεων) σε εκείνα που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν live στον αποψινό προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βικτόρια Πλζεν. Η νέα προσφορά** μπορεί να προσθέσει μια ανταμοιβή στα κέρδη των παιχτών που θα προβλέψουν σωστά, ενώ την ίδια ανταμοιβή θα εξασφαλίσουν και όσοι προβλέψουν λάθος!

Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Η Novibet, μάλιστα, μοιράζει τρεις ανταμοιβές διαφορετικής αξίας, ανάλογα με την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ζητά από τους παίχτες απλά να τοποθετήσουν  τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βικτόρια Πλζεν. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα (κατά τη διάρκεια του αγώνα), το οποίο θα έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον, το ίδιο στοίχημα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**.

Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία το ποια αγορά του αγώνα θα επιλέξουν οι παίχτες. Σημασία δεν έχει, επίσης, και το αν τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο πλαίσιο της προσφοράς** κερδίσουν ή χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουν εξασφαλίσει στους παίχτες την ανταμοιβή που μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα στοιχήματα

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βικτόρια Πλζεν θα δικαιούνται μια ανταμοιβή, εφόσον έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει το αντίστοιχο με τα χρήματα που στοιχημάτισε: ένα στοίχημα μικρής, μεσαίας ή μεγάλης αξίας.

 


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία