Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί της στοιχηματικής εταιρίας Novibet

Τα παρολί στοιχήματα μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για πολλούς παίχτες, ειδικά σε ημέρες σαν τη σημερινή, που η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι πλούσια, χάρη στη διεξαγωγή του Nations League. Άλλωστε, συνδυάζουν περισσότερες από μία επιλογές και υπόσχονται αυξημένα κέρδη (με μόνο μειονέκτημα ότι αυξάνουν παράλληλα και το ρίσκο).

Επιπλέον, οι προσφορές** με αντικείμενο τα παρολί είναι συχνό φαινόμενο στις εταιρίες στοιχημάτων, ενισχύοντας την αξία των στοιχημάτων που τοποθετούν οι παίχτες. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στη Novibet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, μέσω της νέας προσφοράς** της.

 

Ανταμοιβές για τα παρολί από τη Novibet

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της. Οι ανταμοιβές αυτές θα έχουν τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο και μπορούν να τις διεκδικήσουν όλοι όσοι συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Συγκεκριμένα, η Novibet μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο: ένα μικρής αξίας, για όσους τοποθετήσουν στοιχήματα μικρής αξίας, ένα μεσαίας, για όσους τοποθετήσουν στοιχήματα μεσαίας αξίας, και ένα μεγάλης, για όσους τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας ενός προκαθορισμένου ποσού και άνω.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, τα κατάλληλα παρολί. Μπορούν, μάλιστα, να τα τοποθετήσουν είτε πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του, αρκεί να καλύψουν τους όρους που αφορούν στην αξία και στις συνολικές αποδόσεις τους. Και, μόλις τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν.

Να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η Novibet έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα της Ισπανίας με την Κροατία στα πλαίσια του UEFA Nations League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία