Δωρεάν στοίχημα από τη Sportingbet

Τα δωρεάν στοιχήματα αποτελούν πάντοτε μια προσφορά που μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο και πολλοί παίχτες (ειδικά αυτοί που στοιχηματίζουν συχνά) φροντίζουν να τα διεκδικήσουν και να τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Έτσι, κάθε φορά που κάποια από τις online στοιχηματικές εταιρίες ανακοινώνει κάποια τέτοια προσφορά, να είστε σίγουροι πως πολλοί παίχτες σπεύδουν να τη διεκδικήσουν.

 

Το ίδιο αναμένεται να γίνει αυτές τις ημέρες και στην ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες έχουν λιγοστέψει μετά τη λήξη του Μουντιάλ. Ωστόσο, η Sportingbet προσφέρει αρκετές επιλογές από διοργανώσεις σε όλον τον κόσμο και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, διεκδικώντας κέρδη. Παράλληλα, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν και την προσφορά της εταιρείας, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η Sportingbet, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα χαρίζει καθημερινά ένα δωρεάν στοίχημα, έως τις 17 Αυγούστου, σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν live σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες για να κερδίσουν το live στοίχημα είναι να τοποθετήσουν πέντε live στοιχήματα, ελάχιστης αξίας 5 ευρώ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.50, σε έναν αγώνα. Άσχετα από το αν θα κερδίσουν ή όχι, την επόμενη ημέρα θα τους περιμένει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, στο λογαριασμό τους.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, έχει μόνο ημερήσιο, το οποίο σημαίνει πως οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν καθημερινά το δωρεάν στοίχημα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία μία φορά την ημέρα. Και αφού κερδίσουν το στοίχημα, μπορούν να το αξιοποιήσουν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε αγορά, εντός των επόμενων 20 ημερών. Και, στην περίπτωση που κερδίσουν, τα κέρδη θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσουν τη συνολική αξία τους επί πέντε φορές στα γεγονότα της ιστοσελίδας, πριν είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή του.

 

Οι καλοκαιρινοί ποδοσφαιρικοί αγώνες, λοιπόν, μπορούν να φέρουν ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της Sportingbet, τα οποία θα τους επιτρέψουν να στοιχηματίσουν σε γεγονότα της επιλογής τους χωρίς ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία