Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της η οποία δίνει σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Η νέα προσφορά** ισχύει για έναν επιλεγμένο σημερινό αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ, και θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα σημειωθεί ένα γκολ μετά το 85’.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όσοι θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, είτε το στοίχημά τους κερδίσει είτε χάσει.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ και για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Επιπλέον, η αξία του στοιχήματος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ.

Από την άλλη, δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν, αλλά ούτε και αν το στοίχημά τους κερδίσει ή χάσει. Στην περίπτωση που καλυφθούν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις, το στοίχημα μπορεί να αποφέρει μια ανταμοιβή. Αλλά αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που σημειωθεί γκολ μετά το 85’.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και δουν να σημειώνεται γκολ μετά το 85’ στο Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών. Στην περίπτωση που κερδίσει, μάλιστα, θα επιστρέψει κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Novibet για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα της ισπανικής Primera Division Μπέτις-Λεβάντε για την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία