Ανταμείβει τα στοιχήματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν στις 9 Φεβρουαρίου και θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα αγωνίσματα των Χειμερινών Ολυμπιακών μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet, μάλιστα, θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε μια ολοκαίνουργια προσφορά, που υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Η νέα προσφορά της Mybet προορίζεται για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν αρκετά χρήματα στα αγωνίσματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και διαρκεί έως την ολοκλήρωσή τους. Όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν, όμως, και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα την τοποθέτηση στοιχημάτων.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Πριν ξεκινήσουν να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα, τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Mybet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 26 Φεβρουαρίου. Έπειτα, θα πρέπει να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι να συμπληρώσουν το ποσό στοιχηματισμού των 200 ευρώ.

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε από τα αγωνίσματα των Χειμεριών Ολυμπιακών και να είναι μονά ή παρολί. Επιπλέον, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αρκεί το σύνολό τους να αγγίζει ή να ξεπερνά τα 200 ευρώ. Τέλος, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να προκριθούν για την προσφορά και να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή για όσους καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το συγκεκριμένο στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα είναι διαθέσιμο τις τρεις επόμενες ημέρες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Και όσοι το εκμεταλλευτούν κατάλληλα θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μέσω της Mybet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία