Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ανταμοιβές για τα σημερινά στοιχήματα στα virtual sports

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας,ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν, όχι στα πραγματικά, αλλά στα virtual sports. Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει εκείνους που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports και να περιμένουν να διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα αποφέρουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet, οι παίχτες θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports. Μπορούν να τοποθετήσουν οποιονδήποτε αριθμό στοιχημάτων και σε οποιοδήποτε από τα virtual sports της Novibet (όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ), αρκεί να πρόκειται για μονά στοιχήματα, με συνολική αξία 20 ευρώ και άνω. Επιπλέον, καθένα από τα στοιχήματα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στα virtual sports όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά**. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή στους παίχτες.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της Novibet θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη, αλλά υπάρχουν τρεις κλίμακες σε αυτή: μία μικρή, για στοιχήματα αξίας 20-49,99 ευρώ, μία μεσαία, για στοιχήματα 50-99,99 ευρώ και μία μεγάλη, για στοιχήματα αξίας 100 ευρώ και άνω.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία