Δωρεάν στοίχημα στα εικονικά αθλήματα από τη BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred λάνσαρε πριν μερικές ημέρες ένα νέο app στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για ένα app που προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε ένα πλήθος εικονικών αθλημάτων μέσω του κινητού: το BetFred Virtual App, στο οποίο διεξάγονται εικονικοί αγώνες στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στις ιπποδρομίες, στις κυνοδρομίες και στην ποδηλασία.

 

Όσοι, μάλιστα, κατεβάσουν το app και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα σε ένα από τα εικονικά αθλήματα μέσω του κινητού τους θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα. Η BetFred ανακοίνωσε τη σχετική προσφορά, η οποία ισχύει έως τις 14 Μαρτίου.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, ισχύει και για όσους έχουν ήδη κατεβάσει το app και έχουν τοποθετήσει κάποιο στοίχημα σε κάποιο εικονικό άθλημα. Και αυτοί μπορούν απλά να τοποθετήσουν το επόμενό τους στοίχημα μέσω του νέου app και να κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα.

 

Για να το κερδίσουν, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ, σε οποιοδήποτε από τα εικονικά αθλήματα του app, μέσω του κινητού τους. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα σημείο με απόδοση 2.00 και άνω, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά. Και θα κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν.

 

Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησαν. Σύμφωνα με τους κανόνες της προσφοράς, μάλιστα, η αξία του μπορεί να αγγίζει έως και τα 25 ευρώ. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα μέσω του κινητού τους και του νέου app της BetFred θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν το δωρεάν στοίχημα εντός των επόμενων 7 ημερών, από την ημέρα που θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους.

Μπορεί η BetFred να μην ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες παγκοσμίως και προσφέρει τεράστια γκάμα στοιχημάτων και παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία