Νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet για το χόκεϊ επί πάγου

Μπορεί να μην αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος, αλλά το χόκεϊ επί πάγου έχει πολλούς οπαδούς στη χώρα μας. Και ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και η  Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και όχι μόνο καλύπτει τις σημαντικότερες διοργανώσεις του αθλήματος (όπως το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο), αλλά ανακοινώνει παράλληλα και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές σε όσους είναι διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα των αναμετρήσεων στον πάγο.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε πρόσφατα η ιστοσελίδα στοιχήματος Mybet για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν από τώρα στα αποτελέσματα της βαθμολογίας της διοργάνωσης.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο χόκεϊ επί πάγου

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet αφορά σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στην κατηγορία των ειδικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο χόκεϊ επί πάγου. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, τα οποία με τη σειρά τους ενδεχομένως τους φέρουν κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

Τα στοιχήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες, τέλος, θα έχουν αξία ίση με το 10% της αξίας των στοιχημάτων που είναι υποχρεωμένοι να τοποθετήσουν στα ειδικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου και θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν, για τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα πρέπει πρώτα να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 17 Μαΐου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 100 ευρώ στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων στο Παγκόσμιο Κύπελλο χόκεϊ επί πάγου.

Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά των ειδικών στοιχημάτων της διοργάνωσης. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει καμία σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet κάνει στα μέλη της προσφορά για το χόκεϊ επί πάγου είχε ανακοινώσει ξανά προσφορά για του ημιτελικούς στο γερμανικό πρωτάθλημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία