Στοιχηματική εταρεία Mybet: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στο Champions League

Σήμερα 18 και αύριο 19 Απριλίου, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε τέσσερις κορυφαίους αγώνες, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Αναμετρήσεις όπως οι σημερινές (Λέστερ-Ατλέτικο και Ρεάλ-Μπάγερν), αλλά και οι αυριανές (Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους και Μονακό-Ντόρτμουντ) κρίνονται ιδανικές για στοιχηματισμό. Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συνδυασμό στοιχημάτων σε παρολί, ώστε να αυξηθούν τα πιθανά κέρδη. Ωστόσο, τέτοιου είδους αγώνες κρύβουν αρκετό ρίσκο και η ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του ρίσκου που φέρνει ένα παρολί δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Εκτός, βέβαια, αν οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μια προσφορά σαν τη σημερινή της Mybet! H στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία ισχύει σήμερα και υπόσχεται τοποθέτηση παρολί χωρίς ρίσκο.

 

Χωρίς άγχος στο Champions League

Αυτό που κάνει ουσιαστικά η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet είναι να επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν παρολί χωρίς άγχος στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του Champions League. Στο πλαίσιο της προσφοράς, όσοι τοποθετήσουν ένα κατάλληλο παρολί και χάσουν θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται, αλλά παράλληλα θα αποκτήσουν την ευκαιρία να ρεφάρουν, τοποθετώντας ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, αφορά μόνο για τα παρολί που αποτελούνται αποκλειστικά από σημεία με αγώνες του Champions League, αρκεί να καλύπτουν και κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες του Champions League και μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία 20 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί και χάσουν (για ένα ή περισσότερα σημεία), θα δικαιούνται να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο (ποντάροντας τα μισά από τα χρήματα που έχασαν, χωρίς να τα τραβήξουν από τον λογαριασμό τους), τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμούν.

Την προσφορά αυτή μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες που παίζουν στοίχημα καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία