Ανταμείβει τα στοιχήματα στους τελικούς Κυπέλλων της Ευρώπης η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

To Σάββατο 25 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί δύο κορυφαίο τελικοί Κυπέλλου στην Ευρώπη: αυτός του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν και αυτός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Και οι δύο αγώνες θα είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, ενώ παράλληλα θα συνοδεύονται και από μία συνδυαστική προσφορά** στο live.

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και η αξία του στοιχήματος αυτού θα είναι αντίστοιχη με τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στους δύο τελικούς!

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους δύο τελικούς Κυπέλλου. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν δύο μονά live στοιχήματα (ένα στο Λειψία-Μπάγερν και ένα στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια), αξίας 10 ευρώ και άνω το καθένα και σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά των αγώνων, ενώ δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Σε κάθε περίπτωση, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για τους νικητές της προσφοράς**

Εντός 24 ωρών από τη λήξη των δύο τελικών Κυπέλλου, οι παίχτες που έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο να πιστώνεται στον λογαριασμό τους. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το σύνολο των γκολ που θα έχουν σημειωθεί στους δύο τελικούς και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο. Τέλος, τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Στους τελικούς των Κυπέλλων αυτών μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Novibet και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία