Ανταμοιβές στα παρολί μοιράζει σήμερα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποια αθλήματα προτιμούν να στοιχηματίζουν. Άλλωστε, η μόνη προϋπόθεση για τη συγκεκριμένη προσφορά** είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και με αυτόν τον τρόπο κάθε παίχτης θα μπορέσει να διεκδικήσει, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί, επιλέγοντας οποιοδήποτε άθλημα επιθυμούν.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά** και την ανταμοιβή που μοιράζει σήμερα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί, το οποίο να αποτελείται από τουλάχιστον 4 σημεία και να έχει αξία 10 ευρώ και άνω. Επιπλέον, η συνολική απόδοση κάθε δελτίου θα πρέπει να είναι ίση ή άνω του 5.00.

Τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, πριν ή μετά την έναρξή του. Επιπλέον, δεν έχει καμία σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, αφού θα αποφέρουν την ανταμοιβή όπως κι αν διευθετηθούν.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα έχουν εκπληρώσει τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει εκ νέου κέρδη. Αν κερδίσει, μάλιστα, τα χρήματα που θα αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία