Ανταμείβει τα στοιχήματα στην Bundesliga η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Τις επόμενες ημέρες, οι εθνικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς τους και, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι παίχτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες διοργανώσεις και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές που μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, για παράδειγμα, θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν από σήμερα τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας της και να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους στους αγώνες της Bundesliga.

 

Προσφορά Happy Hour στη Mybet

Η Mybet ενεργοποίησε για μια ακόμη εβδομάδα την προσφορά Happy Hour στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν εγκαίρως στους επιλεγμένους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους. Οι επιλεγμένοι αγώνες είναι αυτοί που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga και το περιθώριο που έχουν για να συμμετάσχουν στην προσφορά λήγει απόψε στις 00:59.

 

Η ανταμοιβή των παιχτών

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 20% των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στην Bundesliga (αλλά έως ένα συγκεκριμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Εννοείται πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Έλληνες παίχτες μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Εφόσον εγγραφούν στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως (έως τις 00:59 απόψε) τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω και να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 50 ευρώ.

Φυσικά δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Την ίδια προσφορά είχε ανακοινώσει ξανά η Mybet για την γερμανική Bundesliga 2.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία