Ανταμοιβές για τα σημερινά παρολί μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για τα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα προτιμούν να στοιχηματίζουν, και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο. Τη σημερινή προσφορά** θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται σήμερα και μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αξία των στοιχημάτων.

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις που αναφέρει η Novibet, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, την οποία θα μπορέσουν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή πορσφορά

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να σχηματίσουν ένα παρολί τεσσάρων σημείων, το οποίο μπορεί να περιέχει αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος. Το παρολί αυτό θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και η συνολική του απόδοση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5.00.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά**. Το αν τα στοιχήματα των παρολί θα είναι live ή όχι δεν έχει καμία σημασία, όπως δεν έχει σημασία και το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Όπως κι αν διευθετηθούν, θα εξασφαλίσουν στους παίχτες την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή για τα παρολί της προσφοράς**

Τα παρολί που καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα ανταμείψουν τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Ενδεχόμενα κέρδη από το στοίχημα, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να προσθέσουμε πως η Novibet ανακοίνωσε για σήμερα τον αγώνα της Bundesliga Ουνιόν Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα* για όλα τα μέλη της. Μην ξεχνάτε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει ότι μέσω αυτής μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία