Ανταμείβει τα σημερινά live στοιχήματα η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet φροντίζει να ανταμείβει σε σχεδόν καθημερινή βάση τα μέλη της, καλύπτοντας με διαφορετικές προσφορές διαφορετικούς τύπους παιχτών. Σήμερα, για παράδειγμα, έχουν την τιμητική τους όσοι παίχτες προτιμούν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Οι παίχτες αυτοί θα διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει μια σωστή τους πρόβλεψη, αλλά και μια ανταμοιβή, προκειμένου να αποκτήσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet λήγει λίγο μετά τα μεσάνυχτα και όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν live έως τότε θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα, έως τις 00:59. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί οπωσδήποτε μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος και να έχει αξία 30 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορεί να αφορά σε οποιοδήποτε γεγονός και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Τέλος, είναι απαραίτητο να αποτελείται από περισσότερες από μία προβλέψεις – κοινώς θα πρέπει να είναι ένα παρολί του live στοιχήματος.

 

Η ανταμοιβή που διεκδικούν οι παίχτες

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μεταφερθεί αυτόματα στον λογαριασμό τους. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που στοιχημάτισαν (έως ένα προκαθορισμένο όριο) και θα ισχύει για τρεις ημέρες. Σε αυτό το διάστημα, οι παίχτες θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία