Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο ΑΕ Λεμεσού – Άρης

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε σήμερα και μια νέα προσφορά** (εκτός της 0% γκανιότας*) για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στους προκριματικούς αγώνες του Europa League και συγκεκριμένα σε εκείνον ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Άρη. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Η συγκεκριμένη προσφορά**, μάλιστα, θα ανταμείψει όλα τα κατάλληλα στοιχήματα, είτε κερδίσουν είτε όχι. Έτσι, με το ίδιο ακριβώς ρίσκο, τα μέλη της Novibet θα μπορέσουν σήμερα να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

To μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Novibet που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** είναι να περιμένουν την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα, το οποίο μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα. Ωστόσο, το στοίχημα αυτό θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Μόλις τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, η εταιρία στοιχήματος Novibet θα τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, για τη συμμετοχή τους στην προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα live στοιχήματα

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στο πλαίσιο της προσφοράς** της Novibet, θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκησης κερδών, χωρίς να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τον λογαριασμό. Αν αποφέρει κέρδη, μάλιστα, αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό.

Και την προσφορά** της 0% γκανιότας* και την ανταμοιβή στο live στοίχημα στον αγώνα ΑΕ Λεμεσός-Άρης μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet που τις ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία