Εταιρεία στοιχηματισμού Mybet: Προβλέψεις με ενισχυμένη αξία στο ποδόσφαιρο

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχηματισμού Mybet και θέλουν να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μία νέα προσφορά και να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους. Η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες, όχι μόνο με τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, αλλά και με μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού, που δε θα τους ζητήσει να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν χρήματα, αλλά και την ευκαιρία για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο ποδόσφαιρο

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο. Εφόσον αυτά διευθετηθούν ως νικητήρια, στον λογαριασμό τους θα μεταφερθούν αρχικά τα κέρδη που δικαιούνται (ανάλογα του ποσού που ρίσκαραν και των αποδόσεων που επέλεξαν). Έπειτα, στον λογαριασμό θα εμφανιστεί και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Αυτό ακριβώς το στοίχημα αποτελεί την ανταμοιβή της προσφοράς. Πρόκειται για μια επιπλέον ευκαιρία διεκδίκησης κερδών που δε συνοδεύεται από το παραμικρό ρίσκο.

Όσοι κερδίσουν το εν λόγω στοίχημα, τέλος, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει η Mybet, τις επόμενες τρεις ημέρες, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 00:59 απόψε. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 10 ευρώ και να αφορούν αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου. Μπορούν να είναι μονά ή παρολί, στο pre-game ή στο live στοίχημα, και να αφορούν σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα και σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να κερδίσουν. Στοιχήματα με λάθος προβλέψεις δε θα συμμετάσχουν στην προσφορά.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα εξασφαλίσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% των στοιχημάτων, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Και την προηγούμενη Τετάρτη η Mybet ανακοίνωσε την ίδια συμφέρουσα προσφορά για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία