Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το πρώτο πράγμα που ελέγχουν συνήθως τα μέλη και οι επισκέπτες της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι το ποιος αγώνας προσφέρεται κάθε ημέρα με 0% γκανιότα*. Η συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, επηρεάζει σημαντικά τις επόμενες κινήσεις των παιχτών, αφού όλοι τους επιθυμούν να τοποθετήσουν ένα τουλάχιστον στοίχημα ενισχυμένης αξίας μέσα στην ημέρα.

Όσοι, λοιπόν, επισκεφτούν σήμερα τη Novibet θα δουν τον αγώνα που έχει επιλεγεί για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Και ο αγώνας αυτός είναι η αναμέτρηση της Χετάφε με τη Μάλαγα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η συγκεκριμένη προσφορά** πραγματοποιείται στην εταιρία στοιχήματος Novibet, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια, γνωστή ως γκανιότα*. Η γκανιότα* μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Χετάφε-Μάλαγα δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Για του λόγου το αληθές, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division είναι οι εξής: 1.82 για νίκη της Χετάφε, 3.65 για ισοπαλία και 5.50 για νίκη της Μάλαγα. Είναι αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet.

 

Τα στοιχήματα που θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Χετάφε και Μάλαγα και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν το κατάλληλο σημείο και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00. Φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Η Novibet για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα επιλέγει ισπανικό αγώνα για να ανακοινώσει την προφορά της 0% γκανιότας*, μπορεί βέβαια χτες να ήταν για το ισπανικό Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα για το ματς Λεβάντε-Εσπανιόλ αλλά σήμερα συνεχίζει με το πρωτάθλημα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία