Ίντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Ένας από τους κορυφαίους σημερινούς αγώνες του Europa League φέρνει αντιμέτωπη την Ίντερ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος αρκετές ευκαιρίες για προβλέψεις που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιες από τις προβλέψεις αυτές, μάλιστα, υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

Η προσφορά** που μπορεί να αποφέρει τα αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με άλλα λόγια, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν τρεις αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα ανταμειφθούν με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να φέρουν αυξημένα κέρδη

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, οι παίχτες έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα δικαιούνται τα κατάλληλα κέρδη, αντίστοιχα υψηλά με τις αυξημένες αποδόσεις.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** και κερδίσουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν χρήματα με τη μορφή μετρητών. Και τα χρήματα αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Ίντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην προσφορά**, και πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.30 για νίκη της Ίντερ, 3.46 για ισοπαλία και 3.58 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία