Αστάνα-Ρεν με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet περνά από τους ρυθμούς του Champions League σε αυτούς του Europa League, αλλά τα μέλη της δεν πρόκειται να καταλάβουν τη διαφορά. Εξάλλου, οι στοιχηματικές ευκαιρίες παραμένουν πολλές, ενώ ακόμη και η βασική προσφορά** της ιστοσελίδας παραμένει σε ισχύ, με μόνη διαφορά τον αγώνα που περιλαμβάνει. Με άλλα λόγια, και σήμερα η Novibet προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα*: πρόκειται για την αναμέτρηση της Αστάνα με τη Ρεν, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν εγκαίρως τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του Αστάνα-Ρεν. Εκεί περιμένουν τους παίχτες οι τρεις κορυφαίες αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας που είναι γνωστή ως γκανιότα*.

 

Τι σημαίνει η 0% γκανιότα*;

Η γκανιότα* είναι η καθιερωμένη προμήθεια κάθε bookmaker που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Μειώνει κάθε απόδοση σε κάθε αθλητικό γεγονός και χρησιμεύει στο να εξασφαλίσει κέρδος στις εταιρίες στοιχημάτων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, όμως, οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αστάνα και Ρεν δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και αυτό για τους παίχτες μεταφράζεται σε περισσότερα πιθανά κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις που ξεχωρίζουν στη Novibet

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League: 2.36 για νίκη της Αστάνα, 3.35 για ισοπαλία και 3.55 για νίκη της Ρεν. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία