Κορυφαίες αποδόσεις στο NBA από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Τα πλέι-οφ του NBA συνεχίζονται και τα ξημερώματα της Τρίτης διεξάγεται ένας ακόμη αγώνας ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται με επιλεγμένες αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα δύο σημεία της αγοράς να είναι αυξημένες και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν οι παίχτες.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα συμμετάσχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή του Σέλτικς-Μπακς, πριν το τζάμπολ του αγώνα. Άλλωστε, οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** είναι αυτές που συνοδεύουν τα συγκεκριμένα σημεία.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το νικητή. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη που θα εισπράξουν θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στην αγορά του νικητή στο Σέλτικς-Μπακς έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.84 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς και 2.18 για νίκη των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε εκείνους που θα την εκμεταλλευτούν και θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία