Ενισχυμένες αποδόσεις στο Πόρτο-Λίβερπουλ από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και το ίδιο συμβαίνει και με τις κορυφαίες προσφορές** που ανακοινώνουν για αυτούς οι εταιρίες στοιχημάτων. Στη Novibet για παράδειγμα, έχει ενεργοποιηθεί και σήμερα η κορυφαία προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία έχει ενισχύσει τις αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ, που διεξάγεται απόψε στο πλαίσιο του Champions League.

H προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, όπου έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις. Και, παρόλο που δεν προκαλεί την ίδια εντύπωση με ένα πριμ ή κάποια άλλη ανταμοιβή, το επιπλέον ποσό που θα διεκδικήσουν οι παίχτες είναι σημαντικό, γιατί έρχεται χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η αξία της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Η ενίσχυση των αποδόσεων που έχει πραγματοποιήσει η στοιχηματική εταιρεία στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Και τα επιπλέον κέρδη που θα διεκδικήσουν οι παίχτες θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην εξάλειψη της καθιερωμένης προμήθειας, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** ναι μεν θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά δε θα ρισκάρουν περισσότερο για να τα αποκτήσουν.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Πόρτο-Τότεναμ

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League είναι ενισχυμένες και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.16 για νίκη της Πόρτο, 3.55 για ισοπαλία και 2.48 για νίκη της Λίβερπουλ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Ωστόσο, θα πρέπει να πρόκειται για στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Πόρτο-Λίβερπουλ και, μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Όπως είναι φυσικό, τέλος, είναι απαραίτητη και η σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου οι παίχτες να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία