Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: Ενίσχυση αποδόσεων στο Εσπανιόλ-Χετάφε

H τρέχουσα αγωνιστική της ισπανικής Primera Division δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς παραμένει ένας ακόμη αγώνας που διεξάγεται σήμερα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Χετάφε, η οποία όχι μόνο είναι διαθέσιμη προς στοιχηματισμό στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet, αλλά συνοδεύεται και από μία προσφορά που μπορεί να αυξήσει τα κέρδη των νικητών.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα της Primera Division. Η προσφορά της εταιρείας αφορά μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη, χωρίς να συνοδεύεται από αυξημένο ρίσκο.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του Εσπανιόλ-Χετάφε

Από τη στιγμή που η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα στον επιλεγμένο αγώνα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Για να είμαστε πιο ακριβείς, ουσιαστικά δεν έχουν μειωθεί, καθώς η Goalbet απαρνείται την προμήθειά της, γνωστή ως γκανιότα, στα επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Έτσι, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division μέσω της Goalbet θα δουν τις εξής αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας: 2.14 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.45 για ισοπαλία και 3.97 για νίκη της Χετάφε. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Χετάφε. Η προσφορά ισχύει έως τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας και οι ενισχυμένες αποδόσεις δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο live στοίχημα.

Όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα, τέλος, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα για την απελευθέρωσή τους.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καθημερινά επιλέγει διαφορετικούς αγώνες αλλά και πρωταθλήματα για να προσφέρει στα μέλη της την προσφορά της μηδενικής γκανιότας. Για παράδειγμα η ανακοίνωσή για το ματς Αννόβερο-Στουτγκάρδη ης γερμανικής Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία