Σουηδία-Γαλλία με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει να αγωνίζονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν αναμετρήσεις όπως αυτή ανάμεσα σε Σουηδία και Γαλλία, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21:45. Ο εν λόγω αγώνας ενδεχομένως να μην προσελκύσει όσα βλέμματα προσελκύσει ο αποψινός αγώνας της εθνικής Ελλάδας, αλλά χάρη στην προσφορά** της Novibet ενδεχομένως να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχήματα.

Η στοιχηματική εταιρεία, άλλωστε, διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Σουηδία-Γαλλία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κέρδη που υπόσχεται σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυξημένα.

Η προσφορά**, άλλωστε, μειώνει το ποσοστό της γκανιότας* (της προμήθειας του bookmaker που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις) στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα πιθανά κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet στον αποψινό προκριματικό του Μουντιάλ, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 6.00 για νίκη της Σουηδίας, 3.75 για ισοπαλία και 1.76 για νίκη της Γαλλίας. Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται στο Σουηδία-Γαλλία η Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να φροντίσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, προκειμένου να εισπράξουν τα κέρδη.

Ύστερα από τα φιλικά των εθνικών ομάδων που πρόσφερε η νόμιμη ιστοσελίδα Novibet με 0%γκανιότα* σειρά σήμερα έχουν οι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία