Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό ισπανικό εμφύλιο του Europa League, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προχωρώντας σε σωστές προβλέψεις.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει μηδενική γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη. Η γκανιότα είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker, με τη μορφή προμήθειας. Η απουσία της, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα να είναι ελαφρώς αυξημένες. Στοιχηματίζοντας σε αυτές, οι παίχτες διεκδικούν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αυξάνουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 2.12 για νίκη της Βιγιαρεάλ, 3.60 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Σεβίλλης. Πρόκειται για αποδόσεις που κατορθώνουν να ξεπεράσουν το ύψος των αντίστοιχων που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών.

 

Τα πλεονεκτήματα της αποψινής προσφοράς του Stoiximan, όμως, δεν περιορίζονται στα αυξημένα κέρδη που μπορούν να φέρουν οι υψηλότερες αποδόσεις. Στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να καλύψουν σύνθετους όρους και προϋποθέσεις, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή η υποχρέωση τζιραρίσματος των κερδών, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2 του Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη, μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό θέλουν. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και εισπράξουν τα κέρδη τους, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Με λίγα λόγια, όσοι επιλέξουν απόψε να στοιχηματίσουν στον ισπανικό εμφύλιο του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη θα δώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, εφόσον επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στον Stoiximan. Και η αυξημένη αξία θα αποφέρει αυξημένα κέρδη, με μία μόνο σωστή πρόβλεψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία