Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αν και βρισκόμαστε στο μέσο της εβδομάδας, δύο από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης, η ισπανική Primera Division και η αγγλική Premier League, συνεχίζουν ακάθεκτες το πρόγραμμά τους και φέρνουν αντιμέτωπες ομάδες, σε αγώνες που παρουσιάζουν λιγότερο ή περισσότερο έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Δύο από τους σημερινούς αγώνες, βέβαια, παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον, χάρη και στην προσφορά που ανακοίνωσε η νόμιμη στοιχηματική εταιρία  Stoiximan. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στους εξής αγώνες: αυτόν της Μπιλμπάο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτόν της Λίβερπουλ με την Έβερτον. Και οι δύο αγώνες είναι διαθέσιμοι με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2.

 

Αφού, λοιπόν, απουσιάζει η προμήθεια με τη μορφή της γκανιότας, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και στους δύο αγώνες. Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Primera Division, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 4.65 για νίκη της Μπιλμπάο, 3.49 για ισοπαλία και 1.99 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις στον αγώνα της Premier League έχουν ως εξής: 1.71 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.20 για ισοπαλία και 5.50 για νίκη της Έβερτον.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Για να εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στον κάθε αγώνα, αλλά και να φροντίσουν να τα τοποθετήσουν πριν αυτοί ξεκινήσουν (είναι προγραμματισμένοι για τις 21:45 και 22:00 αντίστοιχα). Αυτές, μάλιστα, είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία