Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Κροατία-Αγγλία

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet είναι πανέτοιμη για τον αποψινό, δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία και έχει ήδη ανακοινώσει και μια προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα. Η Goalbet ανακοίνωσε ότι ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα και έχει ήδη αυξήσει ελαφρώς τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν οι παίχτες.

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Κροατία-Αγγλία και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Όπως είναι φυσικό, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Κροατία-Αγγλία, προκειμένου να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Εφόσον τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχήματος Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού του Μουντιάλ έχουν ως εξής: 3.71 για νίκη της Κροατίας, 3.15 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Αγγλίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σύγκριση με τις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

Επιπλέον, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο αντάλλαγμα ή κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Και χτες η Goalbet πρόσφερε την 0% γκανιότα στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία