Πορτογαλία-Ισπανία με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Συγκεκριμένα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά.

Άλλωστε, η προσφορά της 0% γκανιότας εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια την οποία διατηρούν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες και επιτρέπει στις αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων να αυξηθούν και να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς. Όσοι, λοιπόν, θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Πορτογαλία-Ισπανία δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Η Goalbet ανακοίνωσε πως η προσφορά της ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του Πορτογαλία-Ισπανία, οπότε οι παίχτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Τα στοιχήματά τους θα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, αυξημένα κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνον όσα στοιχήματα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτή η λεπτομέρεια σημαίνει ότι, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά, τα εν λόγω κέρδη θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό των παιχτών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχει επηρεάσει τρεις αποδόσεις στο Πορτογαλία-Ισπανία. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στο 1Χ2 του αγώνα και έχουν αυξηθεί ως εξής: στο 2.65 για νίκη της Πορτογαλίας, στο 3.60 για ισοπαλία και στο 2.89 για νίκη της Ισπανίας. Μέσω αυτών, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία