Πολωνία-Ολλανδία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου συνεχίζουν να αναμετρώνται μεταξύ τους σε φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το EURO 2016 και, στο σημερινό πρόγραμμα αγώνων, μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα σε Πολωνία και Ολλανδία, η οποία ξεκινά στις 21:45. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και μία ευκαιρία διεκδίκησης αυξημένων κερδών στα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει αυξήσει τις τρεις αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτά να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια και επιτρέπει στις αποδόσεις να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου είναι οι εξής: 2.76 για νίκη της Πολωνίας, 3.45 για ισοπαλία και 2.86 για νίκη της Ολλανδίας. Καθεμία από αυτές τις αποδόσεις είναι άκρως ανταγωνιστική και καταφέρνει να ξεχωρίσει απέναντι σε αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν στη συντριπτική πλειοψηφία τους κανονικά τη γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Ο αγώνας της Πολωνίας με την Ολλανδία, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan. Για να διεκδικήσουν τα κέρδη αυτά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλλον αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία