Κορυφαίες αποδόσεις στο Ουκρανία-Πορτογαλία ανακοινώνει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων σε έναν από τους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του EURO 2020. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι εκείνος ανάμεσα σε Ουκρανία και Πορτογαλία, ο οποίος προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται να ανταμείψουν με εξίσου αυξημένα κέρδη όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Ουκρανία-Πορτογαλία με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του Ουκρανία-Πορτογαλία. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα επιλεγμένα σημεία, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη θα είναι εκείνα που θα προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και θα διευθετηθούν ως κερδισμένα. Τα στοιχήματα αυτά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2

Οι τρεις αποδόσεις που μπορούν να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα και, χάρη στην απουσία της γκανιότας, κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 3.84 για νίκη της Ουκρανίας, 3.38 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Πορτογαλίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

Τα κέρδη που θα προκύψουν μέσω της προσφοράς, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία