Δύο ευρωπαϊκά ντέρμπι με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Μπορεί η εβδομάδα που διανύουμε να μην περιλαμβάνει ένα πλήθος ποδοσφαιρικών ντέρμπι, τα οποία μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παιχτών του online στοιχήματος, όσον αφορά στις προβλέψεις τους, και αυτό των υπευθύνων των ιστοσελίδων , όσον αφορά στις προσφορές που ανακοινώνουν, ωστόσο, στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεχωρίζουν δύο αγώνες, τους οποίους η στοιχηματική εταιρία Mybet αποφάσισε να εκμεταλλευτεί για το πρόγραμμα προσφορών της.

 

Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, και αυτό ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, το οποίο διεξάγεται την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division.

 

Οι δύο αγώνες έχουν μεγάλη αγωνιστική, αλλά και στοιχηματική, αξία και η  Mybet αποφάσισε να την αυξήσει, συμπεριλαμβάνοντάς τους στην προσφορά των κορυφαίων αποδόσεων, διατηρώντας μειωμένη γκανιότα στα στοιχήματα που τους αφορούν. Η γκανιότα είναι η μικρή εκείνη προμήθεια που διατηρούν από κάθε αγώνα οι εταιρείες στοιχημάτων, η οποία είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χάρη στο γεγονός, λοιπόν, ότι η γκανιότα που θα διατηρήσει η Mybet από τα Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ-Βαλένθια, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία των συγκεκριμένων αγώνων στο στοίχημα είναι ελαφρώς αυξημένες - σύμφωνα με τη Mybet, στο 104% για τον πρώτο αγώνα και στο 102,8% για τον δεύτερο.

 

Προκειμένου, μάλιστα, να επωφεληθούν αυτής της προσφοράς και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να συμμορφωθούν με ένα πλήθος όρων και προϋποθέσεων. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους, με μια σωστή πρόβλεψη, και να εισπράξουν τα κέρδη τους. Αυτά, μάλιστα, μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τους λογαριασμούς τους.

 

Χάρη στην παραπάνω προσφορά, λοιπόν, τα δύο κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι αυτής της εβδομάδας αποκτούν μεγαλύτερη αξία στη Mybet και τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία