Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής της Bundesliga ξεκινούν από σήμερα και οι λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αγώνες όπως αυτός ανάμεσα σε Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που προσφέρει, προκειμένου να αποκομίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μέσω της Championsbet, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και κάποιες αυξημένες αποδόσεις, χάρη στη σημερινή της προσφορά.

 

Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει καθημερινά στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Championsbet. Κάθε ημέρα, οι υπεύθυνοι επιλέγουν έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του προγράμματος και τον προσφέρουν με αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές. Σήμερα, λοιπόν, είναι η σειρά του αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος διαθέτει κάποιες αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, η νίκη της Σάλκε συνοδεύεται από απόδοση 1.80, η ισοπαλία από 3.78 και η νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από 5.52. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, άλλωστε, έχει εξαλειφθεί στα επιλεγμένα σημεία η γκανιότα, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των τιμών. Με τη γκανιότα στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους. Για να τα εξασφαλίσουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30, να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία