ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό, ο οποίος ξεκινά στις 20:00, στο πλαίσιο της Euroleague. Πρόκειται για έναν αγώνα, από τον οποίο τα μέλη του Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

 

Τα αυξημένα αυτά κέρδη θα έρθουν ως αποτέλεσμα της προσφοράς που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, έχει σκοπό να αυξήσει τις αποδόσεις (επομένως και τα πιθανά κέρδη των παιχτών). Από τη στιγμή που η γκανιότα, η προμήθεια δηλαδή που διατηρούν οι bookmakers κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των αποδόσεων, απουσιάζει, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, αφορά σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Οι αποδόσεις, μάλιστα, που ανακοινώνει ο Stoiximan έχουν ως εξής: 1.19 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 6.12 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις βρίσκονται ψηλότερα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, είναι η αγαπημένη πολλών παιχτών του στοιχήματος, καθώς δεν απαιτεί πολλά από αυτούς. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, όπως τα bonus και τα δωρεάν στοιχήματα, δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, αλλά ούτε και τζιράρισμα των κερδών που ενδεχομένως προκύψουν. Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα επιθυμούν στον αποψινό αγώνα και να εισπράξουν αμέσως τα κέρδη τους, εφόσον κερδίσουν. Ο μόνος όρος της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας είναι ο στοιχηματισμός στην αγορά του τελικού αποτελέσματος πριν το τζάμπολ στο ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός και η σωστή πρόβλεψη του νικητή. Για αυτό το λόγο, η συγκεκριμένη προσφορά προσφέρει αυξημένη αξία στα στοιχήματα, χωρίς να ζητά ανταλλάγματα.

Την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την τουρκική Εφές και ο Stoiximan δεν έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει το ματς με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία